Latest Movie :
Home » , , , , » Spartacus (TV Series 2010-2012)

Spartacus (TV Series 2010-2012)

{[['']]}



Οι Ρωμαίοι, στην προσπάθειά τους να υπερασπιστούν τα σύνορα της αυτοκρατορίας τους, συμμαχούν με τους Θράκες για να αντιμετωπίσουν τους Γέτες, που αποτελούν κοινή απειλή. Μετά την απόφαση του Ρωμαίου Λεγάτου Gaius Gladious Glaber (Craig Parker) να κινηθεί εναντίον του Μιθριδάτη και να μην κυνηγήσει και εξολοθρεύσει τους Γέτες, ένας Θρακιώτης πολεμιστή ο Spartacus (Andy Whitefield/Liam McIntyre) αποστάτει και αποφασίζει να γυρίσει να προστατέψει το χωριό του και την γυναίκα του Sura (Erin Cummings). Ο Gaius όμως θα τον αιχμαλωτίσει και θα τον στείλει να θανατωθεί στην αρένα των μονομάχων. Παραμένοντας όρθιος, ο Spartacus καταλήγει σκλάβος-μονομάχος υπό την σκέπη της σχολής μονομάχων του Quintus Lentulus Batiatus (John Hannah). Από την μία οι μηχανορραφίες του Batiatus και της γυναίκας του Lucretia (Lucy Lawless) και από την άλλη η επιθυμία του Gladious και της συζύγου του Ilithyia (Viva Bianca) να δούν τον Spartacus νεκρό, θα οδηγήσουν τον τελευταίο σε μία ατέλειωτη μάχη για την ελευθερία του. Μία μάχη που ξεκινά από την άμμο της Αρένας της Καπύης και θα φτάσει μέχρι το κατώφλι της Ρώμης.
 (Η επόμενη σεζόν ονομάστηκε σεζόν 0... διότι δείχνει τι γίνεται στην Καπύη πριν εμφανιστεί ο Σπάρτακος. Παρουσιάζει τις Ιστορίες του Γαννίκου, του Οινόμαου και του Κρίξου. Ο λόγος είναι ότι ο πρωταγωνιστής που υποδύεται τον ΣΠΑΡΤΑΚΟ έχει διαγνωστεί με ένα είδος λευχαιμίας και δεν γίνεται να είναι παρόν στα γυρίσματα, έτσι η 2η σεζόν δείχνει τι γίνεται πριν από αυτόν! Δυστυχώς πεθαίνει μετά από 5 μήνες και η 3 σεζόν ξεκινάει με νέο ηθοποιό στο ρόλο του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ)



Δημιουργός:Steven S. DeKnight
Ηθοποιοί:Andy Whitfield, Lucy Lawless and Manu Bennett
Η βαθμολογία:8.7
Είδη:Δράση | Περιπέτεια | Βιογραφία | Δράμα | Ιστορία
Ημερομηνία πρώτης κυκλοφορίας:22 Γενάρη, 2010 (ΗΠΑ)
Διάρκεια:60 λεπτά
imdb:http://www.imdb.com/title/tt1442449/


Season 0


Season 1


Season 2


 Season 3  3x1


Spartacus (TV Series 2010-2012)Greek subs
Share this article :

Δημοσίευση σχολίου

Translate

 
DECLARATION:None of the video files are hosted on our servers they are indexed and embedded in a fashion similar to Google and other popular search engines. We are absolutly legal and this website contain only links to other sites on the Internet : (putlocker,Novamov,Videoweed,Filenuke,Clicktoview ,Gorillavid,Flash ,Flashx ,Movshare,Nowvideo,Allmyvideos,Movpod ,Divxhosting ,Thefile, Donevideo,HDstream ,Sharesix, ,Videozed,Adf,Isharehd,rapidshare.com, megaupload.com, megashare(s), mega, dailymotion.com, myspace.com, ouou.com, stage6.com, tudou.com, veoh.com, youku.com, youtube.com and others..We do not host or upload any video, films, media files ( avi, mov, flv, mpg, mpeg, divx, dvd rip, mp3, mp4, torrent, ipod,psp) o-n-l-i-n-e-m-o-v-i-e-s.blogspot.com/is not responsible for the accuracy, compliance, copyright, legality, decency, or any other aspect of the content of other linked sites. If you have any legal issues please contact appropriate website owners / hosters. Copyright © 2011. Movies Online - All Rights Reserved
Created and Published by Movies Online
Proudly powered by Blogger