Latest Movie :
Recent Movies

The last stand 2013

Ο Σερίφης Ρέι Όουενς (Σβαρτζενέγκερ) έχει εγκατασταθεί σε μια μικρή πόλη στα σύνορα με το Μεξικό, όταν εγκατέλειψε τη θέση του στη δίωξη ναρκωτικών μετά από μια αποστολή που δεν πήγε καλά. Ενώ όμως περνάει ήσυχα τις ημέρες του ειδοποιείται από το FBI πως ο Γκαμπριέλ Κορτέζ (Eduardo Noriega), ένας επικίνδυνος βαρόνος ναρκωτικών που ξέφυγε από τα χέρια τους, με τη βοήθεια μιας ομάδας παράνομων μισθοφόρων με αρχηγό τον Μπουρέλ (Peter Stormare) κατευθύνεται προς την πόλη του, με μια ειδικά διασκευασμένη Κορβέτ ZR1 και με έναν όμηρο.
Ο Σερίφης Όουενς και το άπειρο προσωπικό του είναι το τελευταίο εμπόδιο πριν ο Κορτέζ περάσει τα σύνορα.
Δείτε το Trailer ·






{[['']]}

Oblivion (2013)




2077: Ο Τζακ Χάρπερ, ένας από τους τελευταίους εναπομείναντες ανθρώπους στη Γη, έχει ως αποστολή του να επιδιορθώνει τα ρομποτικά σκάφη που επιτηρούν τη Γη και την προστατεύουν από τους εισβολείς. Όταν σε μια από τις τελευταίες περιπολίες του προτού εγκαταλείψει κι εκείνος τη Γη, ο Τζακ θα συναντήσει μια μυστηριώδη, γοητευτική γυναίκα και οι δυο τους θα ζήσουν μια μεταφυσική εμπειρία που θα τους αλλάξει για πάντα, ενώ την ίδια στιγμή, όλα όσα γνώριζε ο ήρωας θα τεθούν υπό αμφισβήτηση, καθώς μια εναλλακτική αλήθεια αποκαλύπτεται ολοζώντανα μπροστά του Δείτε το Trailer





,

{[['']]}

Salt (2010)


A CIA agent goes on the run after a defector accuses her of being a Russian spy.
Απο τη μια στιγμή στην άλλη καταζητούμενη και φυγάς στην ίδια της την χώρα, μετά από την κατηγορία που θα ασκήσει εναντίον της ένας ρώσος που έχει αυτομολήσει στις ΗΠΑ ότι η ίδια είναι ρωσίδα κατάσκοπος με στόχο την δολοφονία του αμερικανού προέδρου. Με όπλα τις ικανότητες και την πείρα που έχει αποκτήσει ως πράκτορας, θα ξεκινήσει ένα αγώνα δρόμου για την απόδειξη της αθωότητάς της, θα προσπαθήσει να προστατεύσει τον σύζυγό της και παράλληλα να αποφύγει την σύλληψη από τις μυστικές υπηρεσίες της πατρίδας της.…
{[['']]}

Lara Croft Tomb Raider COLLECTION




Lara Croft Tomb Raider 2001 DvdRip AC3 5 1









Tomb Raider 2 The Cradle of Life 2003 DvdRip AC3 5 1





{[['']]}

Rush Hour - Αλεξίσφαιροι Ντετέκτιβ 1998 - 2007 (Collection)


Two cops team up to get back a kidnapped daughter.

Rush Hour 1998
Rush Hour 2001
Rush Hour 2007
{[['']]}

Captain America The First Avenger 2011



Έτος 1941. Ένας ασθενικός στρατιώτης, ο Στιβ Ρότζερς, έπειτα από απανωτές απορρίψεις του από τον Αμερικανικό Στρατό, δέχεται να συμμετάσχει εθελοντικά σε ένα πιλοτικό, πειραματικό σχέδιο των Αμερικανικών Ενόπλων Δυνάμεων που στόχο έχει να δημιουργηθεί ένας Υπερ-Στρατιώτης. Όταν Ναζί κάνουν την εμφάνισή τους και απειλούν την υφιστάμενη τάξη πραγμάτων, ο Ρότζερς καλείται να αναλάβει το ρόλο του Captain America, του Πρώτου Εκδικητή και να σώσει τον κόσμο, έχοντας συνεργάτες του, τον παιδικό του φίλο Μπάκι Μπαρνς, την Πέγκι Κάρτερ και το Συνταγματάρχη Τσέστερ Φίλιπς, στον αγώνα του ενάντια στη σατανική οργάνωση HYDRA, της οποίας ηγείται ο Red Skull.
Σκηνοθεσία : Joe Johnston
Γλώσσα : ΑΓΓΛΙΚΑ
Είδος ταινίας : ΔΡΑΣΗΣ | ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ
Διάρκεια : 124'






{[['']]}

No Reservations


Η Κέιτ (Κάθριν Ζέτα-Τζόουνς) είναι επιτυχημένη σεφ σ ένα μοδάτο εστιατόριο. Αρκετά νευρωτική και μανιώδης με τον έλεγχο, θα αναγκαστεί να προσαρμόσει τον τρόπο ζωή της, όταν η αδερφή της πεθάνει, αφήνοντας στην ίδια την κηδεμονία της νεαρής ανιψιάς της. Σαν να μην έφτανε αυτό, ένας νέος μάγειρας, ο γοητευτικός, αλλά και εκκεντρικός Νικ (Άαρον Έκχαρτ), έρχεται να δουλέψει στο εστιατόριο που εργάζεται. Η μεταξύ τους χημεία είναι εμφανής από την αρχή, φέρνοντας την Κέιτ αντιμέτωπη με συναισθήματα που για πολύ καιρό θεωρούσε ότι δεν είχε ανάγκη.


{[['']]}

Mama (2013)


Ένα ζευγάρι, η Άναμπελ κι ο Λούκας, αναλαμβάνουν την πρόκληση να μεγαλώσουν τα ανιψάκια του Λούκας, τα οποία έζησαν χαμένα μέσα στο δάσος για πέντε χρόνια. Τα δύο κορίτσια είναι στοιχειωμένα με το φάντασμα μιας γυναίκας, την οποία πιστεύουν για μάνα τους. Η Άναμπελ είναι σίγουρη για τις πνευματικές τους δυνάμεις και μέσω μιας επίκλησης, θέλει να επιστρέψει στη ζωή τα δικά της νεκρά παιδιά.
Είδος Ταινίας:Τρόμου
Πρεμιέρα:18η Ιανουαρίου, 2013 (Canada)
Σκηνοθέτης:Andrés Muschietti
Σενάριο:Neil Cross, Andrés Muschietti
Ηθοποιοί:Jessica Chastain, Nikolaj Coster-Waldau, Megan Charpentier 
Διάρκεια:100'
Mama (2013) on IMDb6.4/1024,687 votes
trailer:εδώ  








{[['']]}

Freerunner (2011)


Με μία ωρολογιακή βόμβα κλειδωμένη στο λαιμό του , ένας νεαρός ελεύθερος δρομέας αγωνίζεται ενάντια στο χρόνο και κάθε είδους κακοτοπιές για να φτάσει από το ένα άκρο της πόλης στο άλλο για να σώσει τον εαυτό του και την κοπέλα του.

Ηθοποιοί : Sean Faris , Danny Dyer , Tamer Hassan
Σκηνοθεσία : Lawrence Silverstein
Σενάριο : Matthew Chadwick , Jeremy Sklar
Είδος ταινίας : Δράσης | Περιπέτεια
Χρονολογία παραγωγής : 2011
Χώρα παραγωγής : ΗΠΑ
Διάρκεια : 87'
Γλώσσα : ΑΓΓΛΙΚΑ
Βαθμολογία IMDB: 7.5/10




{[['']]}

Sexy Evil Genius (2013)


Μία ομάδα ανθρώπων καλούνται σε ένα μπαρ στο κέντρο του Λος Άντζελες, από την … πρώην κοινή τους φίλη. Και τότε ξεκινάει ένα περιπετειώδης παιχνίδι γεμάτο αίνιγμα.
Είδος Ταινίας:Θρίλερ|Κωμωδία|Δράμα
Πρεμιέρα:9 Απριλίου, 2013 (USA)
Σκηνοθεσία:Shawn Piller
Σενάριο:Scott Lew
Ηθοποιοί:Katee Sackhoff, Michelle Trachtenberg, Seth Green
Διάρκεια:91'
trailer:εδώ  










{[['']]}

It's a Disaster (2012)



Τέσσερα ζευγάρια γευματίζουν μια Κυριακή, μαζί, όταν ανακαλύπτουν ότι ο κόσμος μάλλον βρίσκεται στο τέλος του.
Είδος Ταινίας:Κωμωδία
Πρεμιέρα:20, Ιουνίου του 2012 (USA)
Σκηνοθεσία:Todd Berger
Σενάριο:Todd Berger
Ηθοποιοί:David Cross , Rachel Boston , Kevin M. Brennan
Διάρκεια:88'
It's a Disaster (2012) on IMDb6.3/10909 votes

trailer:εδώ  



 







{[['']]}

Mr. & Mrs. Smith (2005)

Ένα βαριεστημένο παντρεμένο ζευγάρι έχει εκπλαγεί όταν  μαθαίνει ότι και οι δύο είναι δολοφόνοι που  προσλήφθηκαν από ανταγωνιστικές υπηρεσίες για να σκοτώσουν ο ένας τον άλλο.















{[['']]}

The Hunger Games (2012)

Από τα ερείπια ενός μέρους που κάποτε ήταν γνωστό ως Βόρεια Αμερική έχει αναδυθεί το έθνος της Πάνεμ, μια λαμπερή Κάπιτολ που περιβάλλεται από δώδεκα απομακρυσμένες επαρχίες. Η Κάπιτολ είναι σκληρή και αμείλικτη και κρατά τις επαρχίες υπό τον έλεγχό της αναγκάζοντάς τις να στέλνουν από ένα αγόρι και ένα κορίτσι ηλικίας από δώδεκα μέχρι δεκαοχτώ για να συμμετάσχουν στους ετήσιους Αγώνες Πείνας, έναν αγώνα θανάτου που μεταδίδεται ζωντανά από την τηλεόραση. Για την δεκαεξάχρονη Κάτνις Έβερντιν, που ζει μόνη μαζί με τη μητέρα και τη μικρότερη αδερφή της, η απόφαση της να πάρει εθελοντικά τη θέση της αδερφής της στους Αγώνες δεν διαφέρει και πολύ από μια θανατική ποινή. Όμως η Κάτνις έχει φτάσει κι άλλη φορά κοντά στο θάνατο -και η επιβίωση είναι δεύτερη φύση για εκείνη. Χωρίς να το επιδιώκει πραγματικά, διεκδικεί σοβαρά τη νίκη. Αλλά για να νικήσει, θα πρέπει να αρχίσει να κάνει επιλογές που φέρνουν σε σύγκρουση την επιβίωση με την ανθρωπιά και την αγάπη με τον έρωτα.







 Σκηνοθεσία:Gary Ross
Συγγραφείς:Gary Ross,Suzanne Collins
Ηθοποιοί:Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson and Liam Hemsworth
Η βαθμολογία:7,6
Είδη:Δράση | Δράμα | Sci-Fi |θριλερ
Ημερομηνία πρώτης κυκλοφορίας:22 Μαρτίου 2012 (Ελλάδα)
Διάρκεια:142 λεπτά
imdb:http://www.imdb.com/title/tt13921

trailer:εδώ

{[['']]}

Real Steel (2011)


Μια ιστορία που διαδραματίζεται στο μέλλον όπου η Πυγμαχία μεταξύ των ρομπότ είναι ένα λαϊκό άθλημα και επικεντρώνεται στον Τσάρλι Κέντον, ένα πρώην αποτυχημένο παλαιστή και νυν ασήμαντο προωθητή (Τζάκμαν) που νομίζει ότι βρήκε τον επόμενο πρωταθλητή σ' ένα ρομπότ προς απόρριψη. Κατά τη διάρκεια της ελπιδοφόρου ανόδου στην κορυφή, ανακαλύπτει επίσης ότι έχει ένα γιο 11 ετών, ο οποίος θέλει να μάθει τον πατέρα του.

Σκηνοθεσία : Shawn Levy
Χρονολογία παραγωγής : 2011
Χώρα παραγωγής : ΗΠΑ
Γλώσσα : ΑΓΓΛΙΚΑ
Είδος ταινίας : ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ | ΔΡΑΣΗΣ | ΔΡΑΜΑ
Διάρκεια : 127 min

{[['']]}

Watchmen (2009)


Νέα Υόρκη, 1985. Η Αμερική έχει επιστρέψει νικήτρια από το Βιετνάμ, έχει πρόεδρο τον Ρίτσαρντ Νίξον και βρίσκεται στα πρόθυρα πυρηνικού πολέμου με τη Σοβιετική Ένωση. Όλοι οι παλιοί υπερήρωες έχουν διά νόμου αποσυρθεί, όταν όμως ένας από αυτούς δολοφονείται, ο μασκοφόρος ντετέκτιβ Ρόρσαχ πιστεύει ότι αυτή είναι η αρχή μιας τεράστιας, πολύ επικίνδυνης πλεκτάνης.
Είδος Ταινίας:Δράση|Sci-Fi|Μυστήριο
Πρεμιέρα:12 Μαρ 2009 (Ελλάδα)
Σκηνοθέτης:Zack Snyder
Σενάριο:David Hayter ,Alex Tse
Ηθοποιοί:Malin Akerman , Jackie Earle Haley , Patrick Wilson 
Διάρκεια:162'
Watchmen (2009) on IMDb7.6/10249,891 votes
trailer:εδώ  








{[['']]}

The Last Stand (2013)


Ένας διαβόητος βαρώνος ναρκωτικών δραπετεύει από ένα κομβόι κρατουμένων κοντά στα σύνορα του Μεξικού, και το μόνο εμπόδιο που βρίσκει μπροστά του είναι ο Σερίφης της περιοχής και το άπειρο προσωπικό του.
Είδος Ταινίας:Δράση, Έγκλημα, Θρίλερ
Πρεμιέρα:7 Φεβρουαρίου του 2013 (Ελλάδα)
Σκηνοθέτης:Jee-woon Kim
Σενάριο:Andrew Knauer (screenplay), Jeffrey Nachmanoff
Ηθοποιοί:Arnold Schwarzenegger, Forest Whitaker and Johnny Knoxville
Διάρκεια:107'
The Last Stand (2013) on IMDb6.8/1017,651 votes
trailer:εδώ


{[['']]}

Colombiana (2011)


Μια νεαρή μεγαλώνει για να γίνει ψυχρή δολοφόνος αφού είδε μπροστά στα μάτια της όταν ήταν παιδί την δολοφονία των γονιών της στη Μπογκοτά. Δουλεύει για το θείο της σαν πληρωμένη δολοφόνος μέχρι σήμερα, ξοδεύοντας τον χρόνο της στην αναζήτηση των δολοφόνων των γονιών της. Από τον σκηνοθέτη του TRANSPORTER.


Είδος : ΔΡΑΣΗΣ | ΔΡΑΜΑ | ΘΡΙΛΕΡ | ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ
Σκηνοθεσία : Ολιβιέ μεγατόνων
Πρωταγωνιστούν : Zoe Saldana, Michael Vartan , Callum BlueΔιάρκεια : 107 min




Trailer



{[['']]}

Valkyrie


O Toμ Κρουζ και ο Μπράιαν Σίνγκερ, δημιουργός των Χ-Μen και Usual Suspects, ενώνουν τις δυνάμεις τους για να παρουσιάσουν για πρώτη φορά στην μεγάλη οθόνη το ιστορικό γεγονός της απόπειρας δολοφονίας του Αδόλφου Χίτλερ. Πρόκειται για την περίφημη επιχείρηση Valkyrie, που πραγματοποιήθηκε το 1944. Μια ομάδα Γερμανών αξιωματικών, με αρχηγό τον στρατιωτικό Claus von Stauffenberg (Τομ Κρουζ),σχεδιάζει τη δολοφονία του Φίρερ, ώστε να εξασφαλίσει τη δύναμη του στρατού και να λήξει ο πόλεμος. Συνωμοσίες, προδοσίες, ίντριγκα συνθέτουν μια περιπέτεια γεμάτη σασπένς, φέρνοντας στο φως όλα τα γεγονότα και τα πρόσωπα πίσω από μια μοναδική στιγμή της ανθρώπινης ιστορίας.

Σκηνοθεσία: Bryan Singer
Σενάριο: Christopher McQuarrie, Nathan Alexander
Ηθοποιοί: Tom Cruise, Kenneth Branagh, Bill Nighy, Tom 


{[['']]}

Translate

 
DECLARATION:None of the video files are hosted on our servers they are indexed and embedded in a fashion similar to Google and other popular search engines. We are absolutly legal and this website contain only links to other sites on the Internet : (putlocker,Novamov,Videoweed,Filenuke,Clicktoview ,Gorillavid,Flash ,Flashx ,Movshare,Nowvideo,Allmyvideos,Movpod ,Divxhosting ,Thefile, Donevideo,HDstream ,Sharesix, ,Videozed,Adf,Isharehd,rapidshare.com, megaupload.com, megashare(s), mega, dailymotion.com, myspace.com, ouou.com, stage6.com, tudou.com, veoh.com, youku.com, youtube.com and others..We do not host or upload any video, films, media files ( avi, mov, flv, mpg, mpeg, divx, dvd rip, mp3, mp4, torrent, ipod,psp) o-n-l-i-n-e-m-o-v-i-e-s.blogspot.com/is not responsible for the accuracy, compliance, copyright, legality, decency, or any other aspect of the content of other linked sites. If you have any legal issues please contact appropriate website owners / hosters. Copyright © 2011. Movies Online - All Rights Reserved
Created and Published by Movies Online
Proudly powered by Blogger