Latest Movie :
Recent Movies

Goodnight For Justice Queen Of Hearts (2013) NO SUBS


John Goodnight crosses paths with a stagecoach under attack and comes to the rescue of its passengers, one of whom is a beautiful woman who may or may not have been a prisoner being transported by a detective who did not survive the attack. Their journey together takes them to a gambling riverboat, where Goodnight discovers her true identity.
{[['']]}

Black Hawk Down. (2001)

Black Hawk Down. (2001)
Σομαλία, 3 Οκτωβρίου 1993. Εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι έχουν ήδη πεθάνει από την πείνα, εν μέσω εμφυλίου Πολέμου. Ο Αϊντιντ, ο ισχυρότερος των φίλαρχων παρακρατεί την ανθρωπιστική βοήθεια για λογαριασμό του. Δυνάμεις του ΟΗΕ βρίσκονται στην περιοχή. Οι Αμερικανοί σχεδιάζουν αιφνιδιαστική επίθεση των Ειδικών Δυνάμεων στο κέντρο της πόλης για να συλλάβουν στενούς συνεργάτες του Αϊντιντ. Η Αποστόλη πρόκειται να ολοκληρωθεί σε μισή ώρα.. Εκατό επίλεκτοι Αμερικάνοι στρατιώτες καταφθάνουν με ελικόπτερα στην πρωτεύουσα Μογκαντίσου.  Η αποστολή είναι οργανωμένη άριστα στα χαρτιά μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια. Η πραγματικότητα όμως είναι πολύ σκληρή. Η ταινία του Riddley Scott δεν είναι μια απλή περιπέτεια. Είναι μια ταινία που μιλά με σκληρότητα για τη φρίκη του πολέμου. Αναπόφευκτα θα συγκριθεί με το Saving Private Ryan για τη σκληρότητα των σκηνών της. Και πραγματικά σε μερικές στιγμές, η εικόνα σε κάνει να θέλεις να στρέψεις το κεφάλι μακριά από την οθόνη. Μια από τις πιο μαύρες μέρες στην πρόσφατη επιχειρησιακή ιστορία των ΗΠΑ.
Η ταινία βασίζεται σε αληθινά γεγονότα.
Σκηνοθεσία: Ridley Scott
Παίζουν: Josh Hartnett, Eric Bana, Ewan McGregor, Tom Sizemore, Sam Shepard, Ewen Bremner, William Fichtner, Charlie Hofheimer, Tom Hardy, Tom Guiry, Jason Isaacs, Orlando Bloom
Διάρκεια: 143 λεπτά

{[['']]}

Papillon (1973)- Ο Πεταλούδας

Papillon - Ο Πεταλούδας (1973) Η αληθινή ιστορία του Γάλλου Ανρί Καριέρ, γνωστού ως "Πεταλούδα". Ο Πεταλούδας, που οφείλει το όνομά του στο μεγάλο τατουάζ πεταλούδας που φέρει στο σώμα του, είναι ένας μικροαπατεώνας που έχει αδίκως καταδικαστεί για φόνο σε ισόβια κάθειρξη στις φυλακές της Γουινέας στη Νότια Αμερική. Ο Πεταλούδας, αποφασισμένος να δραπετεύσει ξεκινά μια σειρά από απόπειρες που όμως αποτυγχάνουν. Η τιμωρία του είναι να φυλακιστεί στο Νησί του Διαβόλου, μια πιο σκληρή φυλακή της Γουινέας, απ' όπου δεν έχει καταφέρει κανείς έως τώρα να δραπετεύσει. Απτόητος και παρά την εξαθλίωση, την απομόνωση και τα βασανιστήρια, συνεχίζει τις προσπάθειες.. Ύμνος στο αδάμαστο ανθρώπινο πνεύμα, το αριστούργημα του Franklin J. Schaffner κέρδισε χρυσή σφαίρα καλύτερης ταινίας το 1974. Είδος Ταινίας: Έγκλημα, δράμα, βιογραφία Σκηνοθέτης: Franklin J. Schaffner Ηθοποιοί: Steve McQueen, Dustin Hoffman, Anthony Zerbe Διάρκεια: 151' λεπτά


δείτε το Trailer




PASSWORD COPY THIS ---->pop-corn365.blogspot.gr<-----
{[['']]}

Midnight Express(1976)

Midnight Express - Το Εξπρές του Μεσονυχτίου. (1976)Το Εξπρές του Μεσονυχτίου. . Το σενάριο της ταινίας βασίζεται στην αληθινή ιστορία του Aμερικανού φοιτητή Μπίλι Χέις, που την προσάρμοσε για την οθόνη ο σεναριογράφος και σκηνοθέτης 'Ολιβερ Στόουν. Ο ίδιος κέρδισε το 'Οσκαρ σεναρίου και ο Τζόρτζιο Μόροντερ το 'Οσκαρ μουσικής. Ο νεαρός Αμερικανός τουρίστας και μαθητής κολεγίου Μπίλι Χέις συλλαμβάνεται στην Κωνσταντινούπολη για κατοχή μικρής ποσότητας χασίς. Ο Μπίλι καταδικάζεται σε φυλάκιση τεσσάρων χρόνων. Και ενώ τα τέσσερα χρόνια της ποινής του τελειώνουν, ο Μπίλι καλείται να ξαναδικαστεί...Ο Μπίλι είναι σίγουρος δεν θα αφεθεί ποτέ ελεύθερος και καταλαβαίνει ότι ο μόνος τρόπος για να ξανακερδίσει την ελευθερία του είναι να χρησιμοποιήσει το "Εξπρές του μεσονυχτίου", ένα παράνομο δίκτυο για την απόδραση ανθρώπων του υπόκοσμου.





Midnight Express(1976)greek subs

{[['']]}

The Pursuit of Happyness - Το Κυνήγι της Ευτυχίας

The Pursuit of Happyness - Το Κυνήγι της Ευτυχίας (2006)
'Οταν η σύζυγός του, Λίντα, τον εγκαταλείπει, ο άνεργος Κρις ανατρέφει μόνος τον πεντάχρονο γιο του. Η πάλη του να χτίσει ένα μέλλον για τον ίδιο και το γιο του τελικά αποδίδει, όταν μπαίνει, χωρίς μισθό, σε ένα σκληρό πρόγραμμα εκπαίδευσης χρηματιστών, όπου ελάχιστοι τα καταφέρνουν. Με την αυτοπεποίθησή του και την αγάπη του γιού του, ο Κρις όχι μόνο ξεπερνά τα εμπόδια αλλά γίνεται και θρύλος της Γουόλ Στριτ...
Σκηνοθέτης: Gabriele Muccino
Ηθοποιοί: Will Smith, Thandie Newton, Jaden Smith
Διάρκεια: 117' λεπτά

δείτε το Trailer

The Pursuit of Happyness greek subs
{[['']]}

Knight and Day (2010)


Ο μυστικός πράκτορας Ρόι γνωρίζεται με τη γοητευτική Τζουν στη διάρκεια μιας πτήσης. Ξαφνικά όλα θα αλλάξουν στις ζωές τους, καθώς μέσα από αναπάντεχες καταστάσεις και περιπετειώδεις στιγμές, ο ριψοκίνδυνος Ρόι θα βρεθεί "μπλεγμένος" στα δίχτυα του έρωτα και η Τζουν, αν και γυναίκα της διπλανής πόρτας, θα βιώσει τις πιο περίεργες καταστάσεις της ζωής της.

Παραγωγή: 2010
Είδος Ταινίας: Δράση, Περιπέτεια, Ρομαντική
Σκηνοθέτης: James Mangold
Ηθοποιοί: Tom Cruise, Cameron Diaz, Peter Sarsgaard
Knight and Day - Επικίνδυνες Παρέες (2010)





TRAILER


Kωδικός copy this-->teniesonline.ucoz.com<--
Κάντε αντιγραφή αυτό που είναι ανάμεσα στα βελάκια.



Knight and Day (2010) greek subs

{[['']]}

The Green Beautiful - La belle Verte (1996)


Μια γυναίκα από ένα υποτιθέμενο εξωγήινο πολιτισμό έρχεται στη Γη. Βλέπει με καινούργια "αθώα" μάτια όλα αυτά τα οποία εμείς παίρνουμε ως δεδομένα στο πολιτικό, οικονομικό αλλά και ψυχολογικό μας σύστημα, συγκρίνοντάς τα με τα ανάλογα δεδομένα του δικού της πολιτισμού, ο οποίος όμως δεν διέφερε κάποτε από τον δικό μας! 
Μαθαίνουμε πώς εκείνοι μπόρεσαν να κάνουν τη μετάβαση σε ένα δικαιότερο και μαζί σοφότερο και πνευματικότερο πολιτισμό και παίρνουμε μια γεύση από την απλότητα και την ουσία ενός τέτοιου πολιτισμού.
Φινέτσα, χιούμορ και πολλά μηνύματα από ένα φιλμ που έχει την έμπνευση να κοιτάξει τη συνολικότερη εικόνα και να συστήσει μια αλλαγή ταυτόχρονα εκ των έξω και εκ των έσω. 
Απολαυστικό και διαχρονικά διδακτικό.
Σκηνοθεσία: Coline Serreau
Σενάριο: Coline Serreau
Πρωταγωνιστές: Coline Serreau, Vincent Lindon, James Thiérrée



TRAILER
ΠΡΟΣΟΧΗ! ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ.ΠΕΡIΜΕΝΤΕ ΚΑΠΟΙΑ          ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΜΠΛΕ ΚΟΥΜΠΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ.

The Green Beautiful - La belle Verte (1996) greek subs

{[['']]}

Night of the Living Dead: Resurrection (2012)


Πρόκειται ουσιαστικά για τη Βρετανική έκδοση της ταινίας του 1968 σε σκηνοθεσία James Plumb, ο οποίος είναι μεν πρωτάρης αλλά έχει βραβευτεί σε πολλά short films.Το έτος 2012 οι νεκροί έχουν βγει από τους τάφους τους με μόνο ένστικτο να τρωνε τους ζωντανούς.
Ενώ οι ακαδημαικοί κάνουν εικασίες για την επιστημονική αιτία του φαινομένου, οι Θεολόγοι δείχνουν προς τις αναφορές του Αρμαγεδώνα στο βιβλίο της Αποκάλυψης.Καθώς οι πόλεις διαλύονται και ο πολιτισμός καταρρέει, μια οικογένεια θα βρει καταφύγιο σε μια απομονωμένη αγροικία στη Δυτική Ουαλία.Αλλά η απειλή είναι ήδη ανάμεσα τους.








TRAILER
 


ΠΡΟΣΟΧΗ! ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ.ΠΕΡIΜΕΝΤΕ ΚΑΠΟΙΑ          ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΜΠΛΕ ΚΟΥΜΠΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ.

Night of the Living Dead: Resurrection (2012) greek subs
{[['']]}

The Girl Next Door (2004)



Ο Μάθιου, αριστούχος μαθητής, ερωτεύεται παράφορα μια συνομήλικη του, η οποία ανταποκρίνεται στον έρωτά του. Το μόνο εμποδιο ανάμεσά τους είναι ότι εκείνη έχει βεβαρημένο παρελθόν ως σταρ σε ταινίες πορνό και ο Μάθιου πρέπει να τη διεκδικήσει από τον πρώην παραγωγό της. 















TRAILER


ΠΡΟΣΟΧΗ! ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ.ΠΕΡIΜΕΝΤΕ ΚΑΠΟΙΑ          ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΜΠΛΕ ΚΟΥΜΠΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ.

The Girl Next Door (2004) greek subs

{[['']]}

Mental (2012)

Μία χαρισματική, χαρούμενη και λίγο τρελή γυναίκα μεταμορφώνει τη ζωή μιας οικογένειας όταν γίνεται η νταντά των πέντε κορίτσια των οποίων η μητέρα έχει κουραστεί από τις πολιτικές φιλοδοξίες του συζύγου της και την απιστία του


TRAILER


ΠΡΟΣΟΧΗ! ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ.ΠΕΡIΜΕΝΤΕ ΚΑΠΟΙΑ          ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΜΠΛΕ ΚΟΥΜΠΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ.


ΠΡΟΣΟΧΗ! ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ.ΠΕΡIΜΕΝΤΕ ΚΑΠΟΙΑ          ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΜΠΛΕ ΚΟΥΜΠΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ.

Mental (2012) greek subs

{[['']]}

Paulette (2012)


Η Πωλέτ είναι μια ηλικιωμένη γυναίκα που ζει μόνη της με μια μικρή σύνταξη η οποία δεν καλύπτει τις ανάγκες της. Ωστόσο, μια μέρα προσέχει τη μεγάλη διακίνηση ναρκωτικών που γίνεται στη γειτονιά της και αποφασίζει ότι ήρθε η ώρα να αλλάξει τη ζωή της, πουλώντας χασίς. Ως πρώην ζαχαροπλάστης με πολλά ταλέντα, η Πωλέτ σύντομα γίνεται μια από τις πιο πετυχημένες ιστορίες της γειτονιάς, αλλά με τι αντίτιμο;












TRAILER




ΠΡΟΣΟΧΗ! ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ.ΠΕΡIΜΕΝΤΕ ΚΑΠΟΙΑ          ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΜΠΛΕ ΚΟΥΜΠΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ.

Paulette (2012) greek subs

{[['']]}

Αυστηρώς Κατάλληλο (2008)


Πρωταγωνιστές της ταινίας είναι δυο νέοι Έλληνες σκηνοθέτες, ταλαιπωρημένοι στο κυνήγι της επιχορήγησης, που προσπαθούν να βρουν παραγωγό για την πρώτη μεγάλου μήκους ταινία τους. Ο τίτλος της “το τέλος του πάθους” και το θέμα της οι τραγικοί έρωτες της Φαίδρας, της Μαντάμ Μποβαρύ και της Άννας Καρένινα.
Κανένας παραγωγός δεν δέχεται να βάλει χρήματα σε μια τόσο καλλιτεχνική ταινία. Έτσι πέφτουν στα νύχια του Τάκη Πανουργιά, ο οποίος διαθέτει μια μικρή παρακμασμένη εταιρεία παραγωγής και ένα σκοτεινό παρελθόν. Στην δεκαετία του ‘70 ο Πανουργιάς ήταν βασιλιάς της τσόντας. Ο Πανουργιάς δέχεται να βάλει χρήματα αλλά έχει ένα κρυφό σχέδιο. Να γυρίσει την κανονική ταινία μεν, αλλά ταυτόχρονα στα ίδια σκηνικά με άλλους “ηθοποιούς” να γυρίσει την Φαίδρα, την Μποβαρύ και την Καρένινα σε τσόντα.
Τολστόι, Φλομπέρ, Ευριπίδης, πορνό, μυστικοί έρωτες, ίντριγκες, φιλοδοξίες, ψέματα και υστερίες μέσα σε ένα χώρο που συγκατοικούν η πιο υψηλή έκφραση διανόησης και η πορνογραφία. Τι συμβαίνει όταν όλα αυτά μπερδεύονται στο ίδιο πλατό; Ποια είναι τα όρια της τέχνης; Ποια είναι τα όρια της πορνογραφίας; Και εν τέλει ποια είναι τα όρια της ανθρώπινης ηλιθιότητας;


Επίσημος Τίτλος: Αυστηρώς Κατάλληλο
Σκηνοθεσία: Θανάσης Παπαθανασίου & Μιχάλης Ρέππας
Σενάριο: Θανάσης Παπαθανασίου & Μιχάλης Ρέππας
Πρωταγωνιστούν: Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Πηνελόπη Πιτσούλη, Δημήτρης Τζουμάκης, Δήμητρα Στογιάννη, Άννα Παναγιωτοπούλου, Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, Κατερίνα Λέχου, Όθων Μεταξάς, Χριστίνα Τσάφου, Κώστας Ευριπιώτης, Ζώγια Σεβαστιάνου, Φωτεινή Ντεμίρη, Φώτης Σπύρος, Σάρα Γανώτη, Μαρία Κατσανδρή, Πατρίκιος Κωστής, Ασπασία Μηλιαρόκη, Χρήστος Τριπόδης, Δημήτρης Καίκης
Διάρκεια: 106′

TRAILER

{[['']]}

The Killer Inside Me (2010)


Βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα του θρυλικού συγγραφέα παλπ ιστοριών, Τζιμ Τόμσον, η κινηματογραφική μεταφορά του «The Killer Inside Me», από τον Μάικλ Γουίντερμπότομ, αφηγείται την ιστορία ενός όμορφου, γοητευτικού και σεμνού βοηθού σερίφη μιας μικρής πόλης, του Λου Φορντ. Ο Λου έχει ένα κάρο προβλήματα. Προβλήματα σχέσεων. Προβλήματα με το νόμο. Έναν ολοένα αυξανόμενο αριθμό δολοφονηθέντων στο δικής του δικαιοδοσίας κομμάτι του Δυτικού Τέξας. Όπως και το γεγονός ότι είναι σαδιστής, ψυχοπαθής και δολοφόνος. Όταν οι υποψίες αρχίζουν να στρέφονται προς τα εκείνον, είναι απλά θέμα χρόνου πριν ξεμείνει από άλλοθι. Όμως, στο άγριο, ψυχρό, σκοτεινότερο από νουάρ σύμπαν του Τόμσον, τίποτα δεν είναι αυτό που φαίνεται. Κι όπως θα αποδειχθεί, αυτοί που κυνηγούν τον Λου, μπορεί και να έχουν ένα δικό τους μυστικό

TRAILER


ΠΡΟΣΟΧΗ! ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ.ΠΕΡIΜΕΝΤΕ ΚΑΠΟΙΑ          ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΜΠΛΕ ΚΟΥΜΠΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ.

The Killer Inside Me (2010) greek subs

{[['']]}

The deep blue sea (2011)

Η Έστερ Κόλλυερ (Ρέιτσελ Βάις) ζει μια προνομιούχα ζωή στο Λονδίνο του 1950, παντρεμένη με τον δικαστή Σερ Γουίλιαμ Κόλλυερ (Σάιμον Ράσελ Μπιλ). Προς έκπληξη όλων, αφήνει τον άντρα της για να μείνει με τον πρώην πιλότο Φρέντι Πέιτζ (Τομ Χίντλεστον), τον οποίο έχει ερωτευτεί σφόδρα. Με φόντο την μεταπολεμική Βρετανία, η μεταφορά στη μεγάλη οθόνη του θεατρικού του Τέρενς Ράτιγκαν, είναι μια μελέτη της απαγορευμένης αγάπης, της καταπιεσμένης επιθυμίας και του φόβου της μοναξιάς, αλλά ταυτόχρονα και μια βαθύτατα συγκινητική ερωτική ιστορία.

TRAILER








The deep blue sea (2011) greek subs


{[['']]}

Οι Ιππείς Της Πύλου (2011)

Οι Ιππείς Της Πύλου (2011)
Ο Τηλέμαχος, ηθοποιός με ένδοξο παρελθόν και αβέβαιο μέλλον, εγκαταλείπει στα πενήντα του την Αθήνα για να γλιτώσει από τις τράπεζες. Με τη βοήθεια του Μπάμπη του «Φου» βρίσκει καταφύγιο σ' ένα ερημωμένο κάστρο στην καρδιά της Μεσσηνίας. Μοναδικοί κάτοικοι δύο αδέρφια που δεν μιλιούνται και μια ανιψιά που τους βαρέθηκε κι έφυγε, η Δημοκρατία. Ο Τηλέμαχος τη συναντάει τυχαία και μαγεύεται. Λίγο τα σιρόπια του γιατρού για τα πνευμόνια του που έχουν γίνει ορυχείο, λίγο τα τσίπουρα, λίγο οι «απαγορευμένες ουσίες» του Μπάμπη... οι θεοί βάζουν το χέρι τους κι η Δημοκρατία επιστρέφει στον τόπο της.
Φόρος τιμής του σπουδαίου ηθοποιού Νίκου Καλογερόπουλου στην Πύλο και τις ομορφιές της Μεσσηνίας είναι αυτή η παράξενη, σατιρική ταινία....
δείτε το Trailer



κωδικός:123


LINK 2
{[['']]}

Twelve Monkeys - Οι Δώδεκα Πίθηκοι (1995)

Βρισκόμαστε στο 2035 και ο ανθρώπινος πληθυσμός έχει σχεδόν εξαφανιστεί από έναν θανατηφόρο ιό που εμφανίστηκε το 1996 σκοτώνοντας 5 δισεκατομμύρια άτομα. Οι επιζώντες ζουν στο υπέδαφος σαν έντομα, ψάχνοντας τον τρόπο να μπορέσουν να ξαναβγούν στην μολυσμένη επιφάνεια. Η λύση είναι τα ταξίδια στο χρόνο: Κρατούμενοι-πειραματόζωα στέλνονται στο παρελθόν με σκοπό να μαζέψουν πληροφορίες για το ξέσπασμα της επιδημίας αλλά η μοίρα τους είναι άγνωστη. Ο James Cole κρατούμενος που βασανίζεται από ένα περίεργο όνειρο/μνήμη της παιδικής του ηλικίας, επιλέγεται για να ταξιδέψει στο 1996 αλλά κατά λάθος καταλήγει στο 1990 όπου φυσικά, αντιμετωπίζεται ως ψυχοπαθής και οδηγείται στο φρενοκομείο. Εκεί θα γνωρίσει τα άτομα που πιθανόν να αλλάξουν το μέλλον του κόσμου. Την ψυχίατρο Kathryn και τον θεότρελο Jeffrey Goines.

δείτε το Trailer
                              Password  ---->teniesonline.ucoz.com<------



{[['']]}

The Gundown (2011)

The Gundown (2011)
To 1889, ένας μοναχικός πιστολερο, ο Cole Brandt, ταξιδεύει στην έρημο της Αριζόνα, αναζητώντας τους δολοφόνους της γυναίκας και του γιου του, ενώ ταυτόχρονα εκτελεί και χρέη κυνηγού επικυρηγμένων. Η αναζήτηση του θα τον οδηγήσει στην άναρχη πόλη του Νεκρού Ποταμού. Εκεί θα συναντήσει τον αδίστακτο Travor McCain, ιδιοκτήτη του οίκου ανοχής- ξενοδοχείου Raven. Ο Travor McCain είναι ένας πάράνομος που ελέγχει την πόλη, αφήνοντας τους κατοίκους να ζουν μέσα στον φόβο. Η σύγκρουση των δυο αντρών θα είναι αναπόφευκτη καθώς ο Brandt, θα δεθεί συναισθηματικά με κάποιους από τους κατοίκους και θα αναλάβει την προστασία της πόλης.

Είδος ταινίας: Western
Διάρκεια: 97 Λεπτά
Σκηνοθεσία: Dustin Rikert
Ηθοποιοί: Peter Coyote , Andrew W. Walker , William Shockley
δείτε το Trailer
δείτε την Ταινία


{[['']]}

Ice Age 3: Η αυγή των δεινοσαύρων. (2009)

ice age 3: Η αυγή των δεινοσαύρων. (2009)Η εποχή των παγετώνων 3: Η αυγή των δεινοσαύρων. Όταν η προσπάθεια του Σιντ να υιοθετήσει τρία αυγά δεινοσαύρων παίρνει απαχθεί από τον πραγματικό μητέρα τους σε ένα υπόγειο κόσμο χάνονται, οι φίλοι του προσπαθούν να τον σώσουν. Είδος Ταινίας: Κινουμένων Σχεδίων, Οικογενειακή Διάρκεια: 94' λεπτά


δείτε το Trailer

{[['']]}

The Good Doctor [2011]

Ο Δρ Μάρτιν Μπλέικ, ο οποίος έχει περάσει τη ζωή του, ψάχνοντας για σεβασμό, συναντά μια 18χρονη ασθενή που ονομάζεται Νταϊάν, που πάσχει από λοίμωξη των νεφρών, κερδίζοντας την τόσο αναγκαία αυτοεκτίμηση. Ωστόσο, όταν η υγεία της αρχίζει να βελτιώνεται, ο Μάρτιν φοβάται ότι θα την χάσει, οπότε αρχίζει να επεμβαίνει στη θεραπεία της, διατηρώντας την άρρωστη στο νοσοκομείο, για να την έχει δίπλα του.Σκηνοθεσία: Lance Daly Σενάριο: John Enbom Ηθοποιοί: Orlando Bloom, Riley Keough, Taraji P. Henson, Rob Morrow Πρεμιέρα (US): 31/08/12 Χώρα παραγωγής: USA





{[['']]}

Battleship (2012)

Δυνάμεις του Πολεμικού Ναυτικού των Ηνωμένων Πολιτειών πραγματοποιούν μία συνηθισμένη άσκηση στα ανοικτά του Ειρηνικού Ωκεανού. Εκείνο που αγνοούν όμως είναι πως μία προηγμένη τεχνολογικά εξωγήινη φυλή καιροφυλακτεί κάτω από την επιφάνεια του νερού. Τα σχέδια των εισβολέων δεν αργούν να αποκαλυφθούν και η μάχη προμηνύεται σφοδρή, τόσο στον αέρα, όσο και στη στεριά. Αυτό όμως που θα καθορίσει την έκβαση του πολέμου θα είναι μία ναυμαχία, η πιο κρίσιμη που γνώρισε ποτέ η ανθρώπινη ιστορία... To “Battleship” είναι μία περιπέτεια δράσης και επιστημονικής φαντασίας αμερικανικής παραγωγής 2012 που βασίζεται στο ομώνυμο επιτραπέζιο παιχνίδι της Hasbro. Η ταινία φέρει την σκηνοθετική σφραγίδα του Peter Berg ενώ το σενάριο συνυπογράφουν οι Erich Hoeber και Jon Hoeber. Στην ταινία πρωταγωνιστούν ο Liam Neeson, o Taylor Kitsch, o Alexander Skarsgård, η Brooklyn Decker και η Rihanna.


{[['']]}

Shooter (2007)

Ένας σκοπευτής που έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση μετά την αποτυχία μιας αποστολής, πείθεται και επαναδραστηριοποιείται προκειμένου να αποτρέψει τη δολοφονία του Προέδρου των Η.Π.Α.. 
Όμως τα πράγματα δεν είναι πάντα όπως φαίνονται και, ξαφνικά, βρίσκεται κατηγορούμενος για τη δολοφονία που προσπαθούσε να αποτρέψει. Κυνηγημένος, δίχως να μπορεί να εμπιστευτεί κάποιον, προσπαθεί αφενός να επιβιώσει και αφετέρου να βρει τον πραγματικό δολοφόνο αλλά και εκείνον που τον πρόδωσε







TRAILER

{[['']]}

World Invasion : Battle Los Angeles (2011)

Για πολλές δεκαετίες, οι άνθρωποι συζητούν για την πιθανότητα ζωής σε άλλους πλανήτες. Κατά καιρούς, σε διάφορα σημεία της γης έχουν παρατηρηθεί εξωγήινα UFO να κάνουν βόλτες, προκαλώντας υστερία και δυσπιστία.Το 2011, η απειλή παίρνει σάρκα και οστά. Οι εξωγήινοι επιτίθενται μαζικά και οι μεγάλες πόλεις παραδίνονται η μια μετά την άλλη.Ένα απόσπασμα πεζοναυτών με επικεφαλής τον λοχία Michael Nantz (Aaron Eckhart) βρίσκεται στο Los Angeles για να αντισταθεί στην εισβολή και να αποτελέσει την τελευταία ελπίδα για την σωτηρία του ανθρώπινου είδους... Παραγωγή: 2011 Είδος Ταινίας: Δράση, Φαντασίας Σκηνοθέτης: Jonathan Liebesman Ηθοποιοί: Aaron Eckhart, Michelle Rodriguez and Bridget Moynahan
{[['']]}

Hope Springs (2012)


Τα 30 χρόνια που η Μιβ είναι παντρεμένη με τον Αρνολντ έχουν κάνει τον γάμο τους να ατονήσει και η Μιβ θέλει να τον ξαναζωντανέψει. Μόλις μαθαίνει πως ότι ένας διάσημος γκουρού των σχέσεων βρίσκεται στην πόλη Great Hope Springs αποφασίζει να πείσει τον σκεπτικιστή Αρνολντ να μπουν στο αεροπλάνο για μια εβδομάδα έντονης συζυγικής και σεξουαλικής θεραπείας. Το να πάνε εκεί ήταν αρκετά δύσκολο, αλλά η πραγματική περιπέτεια ξεκινάει όταν θα πρέπει να μάθουν νέες στάσεις και βρουν πάλι την νεανική σπίθα..

Σκηνοθεσία: David Frankel
Σενάριο: Vanessa Taylor
Ηθοποιοί: Meryl Streep, Tommy Lee Jones, Steve Carell, Jean Smart
Πρεμιέρα (US): 08/08/12
Πρεμιέρα (GR): 22/11/12
Χώρα παραγωγής: USA


TRAILER
 


{[['']]}

Jack and Diane (2012)


Η Τζακ και η Νταϊάν, δύο έφηβες, γνωρίζονται στη Νέα Υόρκη και περνάνε μια άγρια ερωτική νύχτα. Η γοητευτική αθωότητα της Νταϊάν μαλακώνει γρήγορα, την σκληρή καρδιά της Τζάκ. Όταν η Τζακ ανακαλύπτει ότι η Νταϊάν εγκαταλείπει τη χώρα μέσα σε μία εβδομάδα προσπαθεί να την απομακρύνει. Η Νταϊάν πρέπει να αγωνιστεί για να κρατήσει ζωντανή την αγάπη τους, κρύβοντας το μυστικό ότι η φρεσκοξυπνημένη σεξουαλική επιθυμία της, δίνει οράματα τύπου λυκανθρώπου.\
Είδος ταινίας: Drama | Horror
Βαθμολογία: 4.5/10 (247)
Σκηνοθεσία: Bradley Rust Gray
Σενάριο: Bradley Rust Gray
Ηθοποιοί: Juno Temple, Dane DeHaan, Riley Keough, Kylie Minogue
Πρεμιέρα (US): 04/11/12
Χώρα παραγωγής: USA



TRAILER
 


{[['']]}

The Jungle Book (2014) Released : 21 May 2013 NO SUBS

The Jungle Book (2014)




















LINKS
The Jungle Book 2014 Watch Online – Nowvideo Links :
The Jungle Book 2014 Watch Online –  Putlocker Links :
The Jungle Book 2014 Watch Online – Vidto Links :
The Jungle Book 2014 Watch Online – Flashx Links :
The Jungle Book 2014 Watch Online – Clicktoview Links :
The Jungle Book 2014 Watch Online – Vidxden Links :
The Jungle Book 2014 Watch Online – Movshare Links :
The Jungle Book 2014 Watch Online – Vidbux Links :
The Jungle Book 2014 Watch Online – Nowvideo Links :
The Jungle Book 2014 Watch Online – Vidhog Links :
The Jungle Book 2014 Watch Online – Nosvideo Links :
The Jungle Book 2014 Watch Online – Vidbux Links :
The Jungle Book 2014 Watch Online – Vidxden Links :
The Jungle Book 2014 Watch Online – Vidxden Links :
The Jungle Book 2014 Watch Online – Vidhog Links :
The Jungle Book 2014 Watch Online – Vidbux Links :
The Jungle Book 2014 Watch Online – Vidhog Links :
The Jungle Book 2014 Watch Online – Hugefiles Links :
The Jungle Book 2014 Watch Online – Vidhog Links :
The Jungle Book 2014 Watch Online – Novamov Links :
The Jungle Book 2014 Watch Online – Divxstage Links :
The Jungle Book 2014 Watch Online – Links :
The Jungle Book 2014 Watch Online – Nowvideo Links :
The Jungle Book 2014 Watch Online – Movshare Links :
The Jungle Book 2014 Watch Online – Vidxden Links :
The Jungle Book 2014 Watch Online – Videopremium Links :
The Jungle Book 2014 Watch Online – Divxstage Links :
The Jungle Book 2014 Watch Online – Movshare Links :
{[['']]}

Translate

 
DECLARATION:None of the video files are hosted on our servers they are indexed and embedded in a fashion similar to Google and other popular search engines. We are absolutly legal and this website contain only links to other sites on the Internet : (putlocker,Novamov,Videoweed,Filenuke,Clicktoview ,Gorillavid,Flash ,Flashx ,Movshare,Nowvideo,Allmyvideos,Movpod ,Divxhosting ,Thefile, Donevideo,HDstream ,Sharesix, ,Videozed,Adf,Isharehd,rapidshare.com, megaupload.com, megashare(s), mega, dailymotion.com, myspace.com, ouou.com, stage6.com, tudou.com, veoh.com, youku.com, youtube.com and others..We do not host or upload any video, films, media files ( avi, mov, flv, mpg, mpeg, divx, dvd rip, mp3, mp4, torrent, ipod,psp) o-n-l-i-n-e-m-o-v-i-e-s.blogspot.com/is not responsible for the accuracy, compliance, copyright, legality, decency, or any other aspect of the content of other linked sites. If you have any legal issues please contact appropriate website owners / hosters. Copyright © 2011. Movies Online - All Rights Reserved
Created and Published by Movies Online
Proudly powered by Blogger