Latest Movie :
Recent Movies

World War Z (2013)full movie CAM Updated new links




Η υπόθεση που βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Max Brooks, παρακολουθεί έναν υπάλληλο των Ηνωμένων Εθνών, ο οποίος διασχίζει τον κόσμο σε έναν αγώνα δρόμου ενάντια στο χρόνο για να σταματήσει την πανδημία των ζόμπι που ανατρέπουν στρατούς και κυβερνήσεις και απειλούν να αποδεκατίσουν την ανθρωπότητα.














watch World War Z (2013) onlineWorld War Z Movie Storyline : United Nations employee Gerry Lane traverses the world in a race against time to stop the Zombie pandemic that is toppling armies and governments, and threatening to destroy humanity itself.


Director By : Marc Forster
Movie Writers : Matthew Michael Carnahan (screenplay), Drew Goddard
Star Cast : Brad Pitt | Mireille Enos | Daniella Kertesz | James Badge Dale | Ludi Boeken | Matthew Fox | Fana Mokoena | David Morse | Elyes Gabel | Peter Capaldi | Pierfrancesco Favino | Ruth Negga | Moritz Bleibtreu | Sterling Jerins | Abigail Hargrove
Movie Running Time : 116 Minutes





 
LINK 1greek subs



English no subs

LINK 1
 LINK 2
 LINK 3
 LINK 4


{[['']]}

Chalet Girl (2011)




Η 19-χρονη Κιμ (Φελίσιτι Τζόουνς), πρώην πρωταθλήτρια στο skateboard και νυν υπάλληλος σε φαστφουντάδικο, βρίσκει μια νέα δουλειά με καλύτερα χρήματα, ως βοηθός σε σαλέ σε ένα πολυτελές χιονοδρομικό κέντρο. Δεν ξέρει να κάνει σκι και δεν καταλαβαίνει το λαμπερό κόσμο μέσα στον οποίο μπλέκεται, όταν όμως βρίσκει μια παλιά σανίδα του snowboard, αρχίζει να μαθαίνει το άθλημα και ανακαλύπτει ότι το ταλέντο της στο skateboard, υπάρχει και στο χιόνι! Παράλληλα, προσελκύει το ενδιαφέρον του γοητευτικού Τζόνι (Εντ Γουέστγουικ) που είναι και ένα από τα πλούσια αφεντικά της. Θα μπορέσει να ξεπεράσει τις δυσκολίες και τον εαυτό της και να κατακτήσει το άθλημα του snowboard αλλά και την καρδιά του Τζόνι;
Σκηνοθεσία : Phil Traill
Σενάριο : Tom Williams




TRAILER


 LINK 1greek subs


English no subs

 LINK 2
 LINK 3
 LINK 4
 LINK 5

Chalet Girl (2011)greek subs
{[['']]}

Dark Tide 2012





watch Dark Tide (2012) online





Ένας επαγγελματίας δάσκαλος καταδύσεων, ο Brady επιστρέφει στα βαθιά νερά εννιά χρόνια μετά την σχεδόν μοιραία συνάντηση με ένα μεγάλο λευκό καρχαρία, καθοδηγώντας ένα ευτυχισμένο ζευγάρι την Kate και τον Jeff. Ωστόσο, πριν το καταλάβουν ανακαλύπτουν ότι ο εφιάλτης εξακολουθεί να ελλοχεύει στα βαθιά, πιο σαρκοβόρος και πεινασμένος από ποτέ.Σκηνοθεσία: John Stockwell Σενάριο: Ronnie Christensen, Amy Sorlie Ηθοποιοί: Halle Berry, Olivier Martinez, Ralph Brown



 LINK 1greek subs
Προσοχη Ακαταλληλες διαφημισεις


English no subs

 LINK 2
 LINK 3
 LINK 4
 LINK 5

Dark Tide 2012 

{[['']]}

Force (2011)

Ένας εκδικητικός γκάνγκστερ έχει βάλει στόχο και τρομοκρατεί μια ολόκληρη μονάδα της αστυνομίας και τις οικογένειές τους.
Είδος Ταινίας: Action | Crime | Drama
Πρεμιέρα: 30 September 2011 (India)
Σκηνοθέτης: Nishikanth Kamath
Σενάριο: Ritesh Shah
Ηθοποιοί: John Abraham, Genelia D’Souza and Raj Babbar













TRAILER
 LINK 1greek subs
ΠΡΟΣΟΧΗ! ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ.



English no subs

 LINK 2
 LINK 3
 LINK 4
 LINK 5




Force (2011)greek subs
{[['']]}

Win a Date with Tad Hamilton (2004)


A small-town girl wins a date with a male celebrity through a contest. When the date goes better than expected, a love triangle forms between the girl, the male celebrity, and the girl's best friend.



















TRAILER
 LINK 1greek subs

Engish no subs 

LINK 2

Win a Date with Tad Hamilton (2004)greek subs
{[['']]}

California (1977)


O Τζουλιάνο Τζέμα (Καλιφόρνια). γίνεται παράνομος με το που ελευθερώνεται απο ένα στρατόπεδο αιχμαλώτων λίγο πρίν από το τέλος του Εμφυλίου Πολέμου . Δεν πάυει να ενοχλείται απο την αδικία και έτσι υπερασπίζεται το σωστό!















 LINK 1greek subs


California (1977) greek subs

{[['']]}

Get Smart (2008)


Ο πράκτορας Maxwell Smart έρχεται αντιμέτωπος με τις δυνάμεις του KAOS έχοντας στο πλάι του την πράκτορα 99. 















TRAILER
 
 LINK 1greek subs



Engish no subs

 LINK 2
 LINK 3


Get Smart (2008)greek subs
{[['']]}

Crank 2 High Voltage (2009)

 Ο αρχηγός της κινεζικής μαφίας αφαιρεί την καρδιά του Τσεβ Τσέλιος και την αντικαθιστά με μια επαναφορτιζόμενη. Εκείνος πρέπει να τη βρει και να την πάρει πίσω εγκαίρως, φορτίζοντας τακτικά τη δική του για να συνεχίσει να λειτουργεί.

















TRAILER
 LINK 1greek subs

English no subs 
LINK 2
 LINK 3
 LINK 4
 LINK 5

Crank 2 High Voltage (2009)greek subs

{[['']]}

Crank (2006)



Τζεβ Στέλιος. Ζει και... εργάζεται στο Λος Άντζελες. Επάγγελμα: πληρωμένος δολοφόνος. Νο1 hitman για τον περίφημο κακοποιό Καρλίτο. Όμως, ο γνωριμία του με την Ιβ, θα τον αλλάξει. Θα τα βροντήξει όλα για μια νέα αρχή. Οι... κακοποιοί, όμως, έχουν διαφορετική γνώμη. Ένα πρωί ο Τζεβ θα ξυπνήσει... μουδιασμένος. Τον περιμένει ένα... μήνυμα: είναι γραμμένο σε dvd και σε αυτό εμφανίζεται ο θανάσιμος εχθρός του και μαφιόζος, ο... Βερόνα, που τον ενημερώνει πως, όσο κοιμόταν, του έκαναν μια ένεση με δηλητήριο: μια τοξίνη γνωστή ως «Κοκτέιλ Πεκίνου».
Η μόνη τοξίνη που μπορεί να δράσει επιβραδυντικά και ουσιαστικά να καθυστερήσει το... μοιραίο είναι η... αδρεναλίνη! Οι χτύποι της καρδιάς του Τζεβ πρέπει να βρίσκονται μονίμως πάνω από ένα συγκεκριμένο αριθμό. Επομένως, ο Τζεβ πρέπει να διατηρήσει την αδρεναλίνη του σε υψηλά επίπεδα, ψάχνοντας συγχρόνως τον αντίπαλό του για να τον εκδικηθεί και για να βρει το πραγματικό αντίδοτο που θα τον σώσει μια και καλή. Τι κάνει ο Τζεβ για να είναι στην... τσίτα; Σνιφάρει κόκα από το πάτωμα δημόσιας τουαλέτας, πίνει το ένα red bull μετά το άλλο, πηγαίνει σε νοσοκομείο για να «φορτίσει» την καρδιά του σε... απινιδοτή, «σουτάρει» επινεφρίνη στις φλέβες του (συνθετική αδρεναλίνη ουσιαστικά), παίζει κυνηγητό με την αστυνομία στο δρόμο, κάνει σεξ σε δημόσιο χώρο με τη φιλενάδα του, κλέβει καταστήματα, πλακώνεται με περαστικούς κτλ. Θα τα καταφέρει να παραμείνει ζωντανός;

TRAILER
 
 LINK 1greek subs
Password copy this-->12345<--


English no subs

 LINK 2
 LINK 3
 LINK 4
 LINK 5

Crank (2006)greek subs

{[['']]}

Defiance (2008)

Τρία αδέρφια αφήνουν την Πολωνία που βρίσκεται υπό ναζιστική κατοχή και καταφεύγουν σε ένα δάσος της Λευκορωσίας. Εκεί θα συγκροτήσουν ένα χωριό μαζί με Ρώσους πολεμιστές και όλοι μαζί θα προστατεύσουν τις ζωές εκατοντάδων Εβραίων.

 LINK 1greek subs
Password copy this-->teniesonline.ucoz.com<--
 LINK 2greek subs
ΠΡΟΣΟΧΗ! ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

English  no  subs 


 LINK 3
 LINK 4
 LINK 5
 LINK 6
 LINK 7



Defiance (2008)-Εναντίωση greek subs 

{[['']]}

Translate

 
DECLARATION:None of the video files are hosted on our servers they are indexed and embedded in a fashion similar to Google and other popular search engines. We are absolutly legal and this website contain only links to other sites on the Internet : (putlocker,Novamov,Videoweed,Filenuke,Clicktoview ,Gorillavid,Flash ,Flashx ,Movshare,Nowvideo,Allmyvideos,Movpod ,Divxhosting ,Thefile, Donevideo,HDstream ,Sharesix, ,Videozed,Adf,Isharehd,rapidshare.com, megaupload.com, megashare(s), mega, dailymotion.com, myspace.com, ouou.com, stage6.com, tudou.com, veoh.com, youku.com, youtube.com and others..We do not host or upload any video, films, media files ( avi, mov, flv, mpg, mpeg, divx, dvd rip, mp3, mp4, torrent, ipod,psp) o-n-l-i-n-e-m-o-v-i-e-s.blogspot.com/is not responsible for the accuracy, compliance, copyright, legality, decency, or any other aspect of the content of other linked sites. If you have any legal issues please contact appropriate website owners / hosters. Copyright © 2011. Movies Online - All Rights Reserved
Created and Published by Movies Online
Proudly powered by Blogger