Latest Movie :
Home » , » Dragonfly 2002

Dragonfly 2002

{[['']]}

Ο Δρ. Joe Darrow (Kevin Costner) είναι επικεφαλής του τμήματος Έκτακτων Περιστατικών σε μεγάλο νοσοκομείο του Σικάγο. Αν και εξοικειωμένος με τον θάνατο περισσότερο από κάθε άλλον, όταν η σύζυγός του Emily (Susanna Thompson) πεθαίνει σε ένα ατύχημα στη Βενεζουέλα, του είναι αδύνατον να το συνειδητοποιήσει. Έξι μήνες μετά, η σορός της Emily δεν έχει ακόμα βρεθεί και ο Joe βρίσκει ως μοναδική διέξοδο στα προβλήματά του τη δουλειά. 

Οι εξοντωτικοί ρυθμοί που ακολουθεί ανησυχούν ακόμα και τον διευθυντή του νοσοκομείου Hugh Campbell (Joe Morton) που τον εξαναγκάζει σε άδεια, ώστε να ξαναβρεί τον εαυτό του.
Παρ’όλες όμως τις προσπάθειες της Belmont (Kathy Bates), αλλά και όλων όσοι τον αγαπούν, ο Joe εξακολουθεί να βυθίζεται στη δυστυχία του: τα πάντα γύρω του φέρνουν στο μυαλό αναμνήσεις από την Emily. 
Η βαθιά του θλίψη, όμως, αρχίζει να παίρνει μεταφυσικές διαστάσεις όταν ένα βράδυ, μια γυάλινη διακοσμητική λιβελούλα πέφτει στο πάτωμα και σπάει, σα να την έσπρωξε κάποιος. 
Οι λιβελούλες ήταν το προσωπικό σύμβολο της Emily, αφού μάλιστα από την ημέρα που γεννήθηκε είχε στον ώμο ένα παρόμοιο σημάδι. 
Προσπαθώντας να κρατηθεί στην πραγματικότητα αλλά και να τηρήσει μια υπόσχεση στη γυναίκα του, ο Joe επισκέπτεται την παιδική πτέρυγα του ογκολογικού τμήματος, όπου δούλευε η Emily προτού πεθάνει. 

Εκεί όμως, οι υποψίες του μεγαλώνουν ακόμα περισσότερο: τα παιδιά φαίνονται να γνωρίζουν υπερβολικές λεπτομέρειες γύρω από αυτόν και τη σχέση του με την Emily, ενώ κάποια από αυτά που κινδύνεψαν να πεθάνουν αλλά τελικά κρατήθηκαν στη ζωή, ισχυρίζονταν ότι ήρθαν σε επαφή με την ίδια, η οποία τον αναζητά.


 LINK 1Greek subs

English  only no subs
 LINK 2eng
 LINK 3eng
 LINK 4eng

Share this article :

Δημοσίευση σχολίου

Translate

 
DECLARATION:None of the video files are hosted on our servers they are indexed and embedded in a fashion similar to Google and other popular search engines. We are absolutly legal and this website contain only links to other sites on the Internet : (putlocker,Novamov,Videoweed,Filenuke,Clicktoview ,Gorillavid,Flash ,Flashx ,Movshare,Nowvideo,Allmyvideos,Movpod ,Divxhosting ,Thefile, Donevideo,HDstream ,Sharesix, ,Videozed,Adf,Isharehd,rapidshare.com, megaupload.com, megashare(s), mega, dailymotion.com, myspace.com, ouou.com, stage6.com, tudou.com, veoh.com, youku.com, youtube.com and others..We do not host or upload any video, films, media files ( avi, mov, flv, mpg, mpeg, divx, dvd rip, mp3, mp4, torrent, ipod,psp) o-n-l-i-n-e-m-o-v-i-e-s.blogspot.com/is not responsible for the accuracy, compliance, copyright, legality, decency, or any other aspect of the content of other linked sites. If you have any legal issues please contact appropriate website owners / hosters. Copyright © 2011. Movies Online - All Rights Reserved
Created and Published by Movies Online
Proudly powered by Blogger